Ingelogd als:

NIEUWS


Commerciële retouren voortaan enkel via accountmanager

Geachte klant,

In de afgelopen periode is het gebleken dat het proces voor technische en commerciële retouren niet altijd even duidelijk was. Om hier verduidelijking in aan te brengen hebben we het proces hieronder op een rij gezet. Technische retouren of Manco dienen via de bekende dealersite aangevraagd te worden. Commerciële retouren kunnen vanaf nu nog enkel via jouw accountmanager worden aangevraagd.

1. De RMA-aanvraag dient schriftelijk bij de accountmanager ingediend te worden, vergezeld van de bijbehorende kopie van de factuur.

2. De goederen dienen actueel en in originele staat te zijn. (Onbeschadigd, ongeopend en onbestickerde verpakking). Alleen goederen uit het regulier assortiment, die niet speciaal op jouw verzoek of voor een actie zijn aangekocht komen in aanmerking voor een retour.

3. Incomplete aanvragen worden niet in behandeling genomen.

4. Na overleg met jouw accountmanager, eventuele goedkeuring van de RMA door Five4U en een eventuele controle van de goederen in jouw magazijn, kan je de producten terugsturen met duidelijke vermelding van het verkregen RMA-nummer. Retouren moeten altijd verzonden worden naar ons kantoor in Utrecht (er worden GEEN RMA’s geaccepteerd in Mechelen). Het RMA-formulier dient duidelijk zichtbaar te zijn aan de buitenkant van de zending.

5. Voor commerciële retouren wordt er een restocking fee van € 35,- berekend.

6. Producten zonder RMA-nummer en onterecht geretourneerde producten worden geweigerd en aan je teruggestuurd. Hiervoor worden € 11,50 transport kosten aan jouw berekend.

8. Na ontvangst en controle van de producten in ons magazijn wordt er een creditnota ter waarde van de laatst aangekochte prijs van de producten aan je verzonden. (Voor special-deal prijzen geldt de special deal-prijs)

9. Een RMA-nummer blijft 2 weken geldig en zal daarna automatisch komen te vervallen en kan niet opnieuw worden aangevraagd.