Ingelogd als:

Contact
Five 4 U Netherlands:
Five 4 U
Zonnebaan 2
3542EC Utrecht
T +31 (0)30 - 241 55 55
F +31 (0)30 - 241 56 56
E BestelNL@five4u.com

Whatsapp Whatsapp: 06-86832275

Five 4 U Belgium:
Five 4 U Belgium
Schaliënhoevedreef 20E
2800 Mechelen

T +32 (0)15 - 43 51 93
F +32 (0)15 - 43 52 05
E BestelBE@five4u.com
E CommandeBE@five4u.com

Routebeschrijving:
Eigen vervoer vanuit Utrecht (A2): Rijdend vanuit Utrecht richting Amsterdam, neemt u de afslag Industrieterrein Lage Weide. Bovenaan de afrit rechtsaf slaan, richting Industrieterrein Lage Weide. Bij de verkeerslichten linksaf slaan de Atoomweg op. Op de Atoomweg met de bocht mee naar rechts, en direct na CarGlass (linkerkant), linksaf de Savannahweg op. De Savannahweg uitrijden en op de t-splitsing aan het eind, rechts af de Zonnebaan op. U kunt ons vinden op de hoek van de eerste straat rechts, op nummer 2.

Per trein/bus: Vanaf Utrecht CS gaat u met buslijn 37/38 richting Maarssenbroek. Uitstappen bij de halte Savannahweg. U steekt over naar de straat aan de overzijde. Dit is de Savannahweg. De Savannahweg uitlopen, en op de t-splitsing aan het eind, rechts de Zonnebaan op lopen. U kunt ons vinden op de hoek van de eerste straat rechts, op nummer 2.

Eigen vervoer vanuit Amsterdam (A2): Rijdend vanuit Amsterdam richting Utrecht, neemt u de afslag Industrieterrein Lage Weide. Bovenaan de afrit linksaf slaan, richting Industrieterrein Lage Weide. Bij de kruising linksaf slaan de Atoomweg op. Op de Atoomweg met de bocht mee naar rechts, en direct na CarGlass (linkerkant), linksaf de Savannahweg op. De Savannahweg uitrijden en op de t-splitsing aan het eind, rechts af de Zonnebaan op. U kunt ons vinden op de hoek van de eerste straat rechts, op nummer 2.

België:
Five 4 U
Schaliënhoevedreef 20E
2800 Mechelen

Vanuit Brussel
Neem de snelweg E19 Brussel-Antwerpen en verlaat deze via afrit 9 Mechelen Noord. Ga naar links (richting Willebroek) en rij aan de eerste lichten naar rechts (richting Industriezone Mechelen Noord). Volg deze baan helemaal tot beneden tot aan het rond punt. Neem daar de eerste afslag rechts en rij de brug over. Rij opnieuw helemaal tot beneden en sla aan het T-kruispunt linksaf. Volg deze baan tot het volgende kruispunt. Daar ziet u aan de overkant van de straat Mechelen Campus liggen. Five 4 U bevindt zich in gebouw E op het gelijkvloers. Vanuit Antwerpen Neem de snelweg E19 Antwerpen-Brussel en verlaat deze via afrit 9 Mechelen Noord. Rij rechtdoor (volg richting Industriezone Mechelen Noord) en volg deze baan helemaal tot beneden tot aan het rond punt. Neem daar de eerste afslag rechts en rij de brug over. Rij opnieuw helemaal tot beneden en sla aan het T-kruispunt linksaf. Volg deze baan tot het volgende kruispunt. Daar ziet u aan de overkant van de straat Mechelen Campus liggen. Five 4 U bevindt zich in gebouw E op het gelijkvloers.