Ingelogd als:

NIEUWS


Five 4 U breidt portfolio uit met iHealth Labs Inc.

Five 4 U is benoemd tot de officiële distributeur van iHealth Labs Inc. Het bedrijf uit Silicon Valley, Californië, biedt de merken iHealth en iSmartAlarm aan, en is actief in de smart health/home en connected devices branche. Naast een gevarieerd en hoogwaardig productaanbod, is ook de prijsstelling aantrekkelijk. Gezien het groeipotentieel van bovengenoemde markten, verwacht Five 4 U met de komst van iHealth en iSmartAlarm nog beter aan de verwachtingen van haar klanten te kunnen voldoen.

Het Amerikaanse bedrijf iHealth labs is, met o.a. kantoren in China en Frankrijk, sinds 2010 actief als fabrikant van hoogwaardige producten op het gebied van smart health/home en connected devices. Naast een goede doorontwikkeling van de producten en een aantrekkelijke prijsstelling, staat ook het ontwerpen van goed functionerende applicaties hoog bij het bedrijf in het vaandel.

Didier van den Eynde, Country Manager Benelux bij iHealth Labs is verheugd over de samenwerking met Five 4 U: “We zien ernaar uit om samen met Five 4 U de markt in de Benelux te verkennen, het is een gerenommeerde partij die al veel hoogwaardige connected devices in haar assortiment heeft.”

“Met iHealth en iSmartAlarm spelen we verder in op de groeiende behoefte van onze resellers aan betaalbare smart health- en smartsecurityoplossingen. We zijn ervan overtuigd dat we door deze samenwerking de positie in de markt van iHealth en iSmartAlarm verder kunnen versterken”, aldus Raymond Timmer, Head of Category Management bij Five 4 U.

Five 4 U is dit jaar 25 jaar actief als distributeur van computer hardware en software, en levert uitsluitend aan resellers in de Benelux. Het bedrijf heeft bewust gekozen voor een gespecialiseerd productaanbod. Dankzij deze focus is Five 4 U in staat om naast exceptionele producten, ook optimale service en ondersteuning te bieden.

Bronnen: Five 4 U, iHealth labs
Web: http://www.five4u.com, http://www.ihealthlabs.com

Voor meer informatie over dit persbericht kun je contact opnemen met Liza Geurts via +31 (0)6 207 853 64.

Voor bestellingen kun je contact opnemen met onze afdeling Verkoop via +31 (0)30 241 55 55, of bestelnl@five4u.com.


Ga naar iHealth    Ga naar iSmartAlarm