Ingelogd als:

NIEUWSApple DEP bij Five 4 U

Tot voor kort was het op een veilige manier uitrollen en configureren van een grote groep iOS devices erg bewerkelijk. Door de combinatie van DEP, het Device Enrollment Program van Apple, en MDM (Mobile Device Management), is dit nu een stuk eenvoudiger geworden. Implementaties en het leveren van nieuwe apparaten gaat nu zeer snel, en dit zorgt o.a. voor een goede beveiliging en bescherming vanaf het moment dat de gebruiker het device aanzet.

Apple Device Enrollment Program via Five 4 U
Het Apple Device Enrollment Program via Five 4 U biedt een zeer eenvoudige, veilige, snelle en kostenbesparende oplossing voor het registreren en beheren van devices die bedrijfseigendom zijn. Five 4 U regelt het gehele traject van registratie, van zowel nieuwe als bestaande iOS devices bij Apple. Je hoeft hier dus zelf helemaal niets meer voor te doen.

DE VOORDELEN:
Zero Touch
Met het Apple Device Enrollment Program zijn devices direct klaar voor gebruik, door de automatische aanmelding bij MDM. Configureren via USB kabels en zelfs aanraken is dus niet meer nodig, oftewel: zero touch!

Draadloze Supervisie
Aanvullende instellingen en applicaties kunnen draadloos worden ingesteld. Zelfs duizenden devices kunnen nu tegelijkertijd en sneller worden beheerd.

Kostenbesparend
Het artikel kan ongeopend naar de gebruiker worden toegezonden, doordat het serienummer aan de MDM wordt gekoppeld bij aanschaf. Het enrollment proces verloopt dan automatisch via MDM, nadat het device is uitgepakt. Hier hoef je dus zelf niemand meer voor in te schakelen.

Onbruikbaar na diefstal
Doordat het serienummer verwijst naar de MDM server, is het device onbruikbaar na diefstal. De reguliere iTunes activatie kan dan namelijk niet plaatsvinden. ADVIES
Heb je nog geen goede oplossing gevonden voor MDM, of nog vragen over het Apple Device Enrollment Program? Dan is dat geen probleem. Bij Five 4 U zijn we er al volledig op ingesteld, en kunnen we je van A-Z ondersteunen op het gebied van het Apple Device Enrollment Program en MDM. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden.

Five 4 U Zonnebaan 2, 3542 EC Utrecht, Tel: 030-241 55 55