Ingelogd als:

Over GrafiPlus

GrafiPlus, de grafische divisie van Five 4 U, heeft zich als distributeur volledig toegelegd op de grafische markt. Dankzij onze kennis en het bestaande portfolio kunnen wij ons richten op verschillende markten, waaronder o.a. Large Format Printing, Colormanagement, pdf en Workflow.

Een aantal belangrijke merken binnen het GrafiPlus portfolio zijn o.a.: HP Large Format Printing, Epson Large Format Priniting, Adobe, Enfocus software, EFI proofing solutions, Onyx, Eizo, X-Rite, Neolt, Promise en Barbieri. De kennis die GrafiPlus in huis heeft, tezamen met de jarenlange ervaring, zorgen ervoor dat GrafiPlus een vertrouwde partner is voor toonaangevende merken in de branche.Enfocus

Enfocus is met zijn oplossingen voor PDF-kwaliteitscontrole, -correctie en -bewerking en workflowautomatisering voor de grafische industrie en verwante markten de wereldwijde marktleider. Wij bieden modulaire en betaalbare oplossingen waarmee een optimale orderkwaliteit kan worden gehandhaafd en de hele productieketen kan worden geautomatiseerd. De innovatieve oplossingen verbeteren de communicatie tussen ontwerpers en drukkers en verhogen tegelijkertijd de productiviteit en de voorspelbaarheid door routinetaken te automatiseren.


Ga naar Enfocus productenPromise

Promise Technology Inc is een wereldwijde leider in de storageindustrie en de toonaangevende ontwikkelaar van high-performance storage-oplossingen , ontworpen voor de datacenter, surveillance, cloud en rich media markten. Door steeds aan de strenge eisen van hun klanten te willen voldoen, heeft Promise een stevige reputatie opgebouwd in het ontwikkelen van innovatieve storageoplossingen die praktische antwoorden leveren op de zakelijke uitdagingen van grote ondernemingen, kleine tot middelgrote bedrijven , security integrators en creatieve professionals.


Ga naar Promise productenExtensis

Extensis groeide op in de creatieve, print en publishing software-industrie. En nu, 20 jaar later, zijn ze experts in font management en digital asset management software. Extensis is gespecialiseerd in eenvoudig te implementeren en eenvoudig te gebruiken oplossingen die je investeringen in fonts en digital assets beschermen en optimaliseren.


Ga naar Extensis productenBarbieri

Barbieri is een internationale producent en leverancier van intelligente kleurmeetsystemen die de hoogste beeldkwaliteit voor professioneel digitaal printen verzekeren. Het bedrijf is marktleider op het gebied van kleurmeting voor grootformaat-, flatbed- en industrieel printen.


Ga naar Barbieri productenEFI

Fiery® “Wide Format Products” biedt een schaalbare lijn van producten aan in zowel Proofing, Production Print als fotografie en dit van “entry level” tot “high end”.


Ga naar Efi producten


Onyx

Na meer dan 25 jaar innovatie, is Onyx Graphics er in geslaagd om voor hun klanten de productiviteit te verhogen, de kosten te verlagen, en superieure afdrukkwaliteit en kleurkwaliteit te verkrijgen. De passie voor het leveren van superieure kleur heeft geleid tot de ontwikkeling van ONYX Color, de “eigen kleur engine” speciaal geoptimaliseerd voor grootformaat inkjetprinters. Voor meer informatie, bezoek www.onyxgfx.com.


Ga naar Onyx productenX-Rite

X-Rite Inc., een Danaher-bedrijf met hoofdzetel in Grand Rapids, Michigan, werd opgericht in 1958 en is wereldwijd marktleider in kleur trends, wetenschap en technologie. X-Rite biedt een compleet gamma van diensten en oplossingen. X-Rite helpt klanten kleuren te beheren in verschillende markten zoals inkt, fotografie, video, metaal, glas, textiel, plastic en hout.


Ga naar X-rite productenNeolt

Neolt is een Italiaanse producent van trimmers, laminatoren en vouwtoestellen. Kwaliteit, duurzaam-heid en design karakteriseren het Italiaanse vak-manschap.


Ga naar Neolt productenEpson Large Format Printing

Epson is wereldwijd toonaangevend op het gebied van innovatie en toegewijd om de visie en verwachtingen van klanten op het gebied van printing. Het productassortiment van Epson bestaat uit inkjetprinters, printsystemen, die zijn gebaseerd op compacte, energiebesparende en nauwkeurige technologieën.


Ga naar Epson productenHP

Met de introductie van de HP Designjet printing in 1991 plaatste HP een nieuwe standaard in groot formaat ontwerp. Vandaag, met meer dan 3 miljoen verkochte HP DesignJets over de hele wereld, blijft HP de meest toonaangevende producent van groot formaat printers.


Ga naar HP producten