Ingelogd als:

ONZE FILOSOFIE
Bij Five 4 U kijken we altijd naar de toekomst. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe kansen en nieuwe mogelijkheden, en we stellen alles in het werk om onze service continu te verbeteren. Met de "five" in onze bedrijfsnaam refereren we aan de vijf zintuigen. We laten ons graag leiden door zintuiglijke waarnemingen en onze bedrijfsfilosofie is dan ook gebaseerd op de volgende pijlers:ZIEN
Onze Visie op de Markt

De markt is continue in beweging, en de consument wordt steeds kritischer. Bij Five 4 U houden we innovaties en ontwikkelingen scherp in de gaten, met een kwalitatief hoogstaand en marktconform productaanbod als gevolg.RUIKEN
Een Neus voor Ondernemen

Bij Five 4 U hebben we een neus voor ondernemen. Ondernemen is een manier van denken en doen, niets gaat hierbij vanzelf. De regie om kansen te creëren heb je zelf in de hand, dat is onze filosofie.


HOREN
Oplossingen op Maat

Écht luisteren naar wat klanten willen zeggen, en wat leveranciers willen vertellen, dat vinden we belangrijk bij Five 4 U. Deze persoonlijke en servicegerichte benadering gebruiken we als uitgangspunt voor het creëren van maatwerkoplossingen.


PROEVEN
Het Collectieve Succes

Succes bereik je nooit alleen, daar zijn we bij Five 4 U van overtuigd. De smaak van het collectieve succes bereik je door een slimme combinatie van kennis, talent en ervaring van een team gedreven mensen.


VOELEN
Meer dan een Distributeur

Meer zijn dan een distributeur, dat is het uitgangspunt. Onze kennis, zakelijke intuïtie en jarenlange ervaring zorgen ervoor dat we een vertrouwde partner zijn voor toonaangevende merken in de branche.

Zoals uit deze aanpak kan worden afgeleid, geven we de samenwerking met onze leveranciers en afnemers extra inhoud door mee te denken over kansen in de markt, door te helpen bij het realiseren van hun plannen en bovenal door persoonlijk contact.